BALIKESİR GÖMEÇ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı - Sene Sonu Mesajı

Sevgili Öğrenciler,   Yıl boyunca çok çalışıp çok yoruldunuz. Bu nedenle güzel bir tatili hak ettiniz. Öncelikle dinlenmeli, aile ve çevrenizdeki diğer insanlarla güçlü sosyal ilişkiler kurmaya özen gösteriniz... 
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı - Sene Sonu Mesajı

   

   Sevgili Öğrenciler,

     Yıl boyunca çok çalışıp çok yoruldunuz. Bu nedenle güzel bir tatili hak ettiniz. Öncelikle dinlenmeli, aile ve çevrenizdeki diğer insanlarla güçlü sosyal ilişkiler kurmaya özen gösteriniz.

Bunu yaparken de ‘kitap’ okumayı ihmal etmeyiniz. Çünkü kitap sizi hiçbir ustanın götüremeyeceği yerlere götürebilen tek araçtır.

     Kıymetli Veliler,

     Yıl boyunca yorulan öğrencilerle tatil döneminde kaliteli, nitelikli zaman geçirmenizi, onları karneleriyle değerlendirmek yerine tüm yönleriyle anlamanızı temenni ederim. Böylece onların hayata hazırlanmalarında önemli katkılarınız olacaktır.

     Değerli Öğretmenlerimiz,

     Gelecek neslimizi yetiştirmede şüphesiz büyük güç sahibi olan sizlersiniz. Bu gücünüzü bizi biz yapan bireyler yetiştirerek harcayıp yoruldunuz. Sizlere de emek ve gayretlerinizden ötürü çok teşekkür ediyor, herkese hayırlı tatiller diliyorum.

                                                                                                         Aytaç AYAZ
Gömeç İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

 

Hükümet Konağı Mithatpaşa Mah. Ocaklı Sok. No 1/B 10715 - 0 266 357 15 42

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.